Politika privatnosti

Izjava o zaštiti osobnih podataka Adria Brela (adria-brela.com)

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za Adria Brela apartmani, Svetog Jurja 6c, Brela, OiB: 84162974791, napravljena je sukladno Općoj Uredbi (EU) broja 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

Molimo pažljivo pročitajte slijedeći tekst prije korištenja naše Web stranice.

Ova Izjava o privatnosti je sastavni dio Politike privatnosti Internetske stranice adria-brela.com.

Izjava o privatnosti

Adria Brela se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika ovih stranica, na način da prikuplja samo osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Adria Brela kao pružatelj usluga Internetske stranice adria-brela.com pridržava se važećih propisa s ciljem zaštite privatnosti svojih korisnika, a posebno Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Voditelj obrade osobnih podataka za ovu stranicu je tvrtka Adria Brela, Svetog Jurja 6c, Brela.

Molimo sve korisnike Internet stranice adria-brela.com, ali i primatelje obavijesti o proizvodima i akcijama (u daljnjem tekstu Pretplatnici) da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Adria Brela prikuplja i obrađuje, u koju svrhu, temeljem koje pravne osnove, s kime ih i zašto dijeli, koje zaštitne mjere provodi, koja su vaša prava vezana za pristup osobnim podacima, njihov ispravak i brisanje te koje je vaše pravo na prigovor.

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na pojedinca čije je identitet moguće utvrditi, izravno ili neizravno. Adria Brela prikuplja i obrađuje osobne podatke korisnika isključivo u skladu s primjenjivim zakonima i propisima o zaštiti osobnih podataka.

Kada koristite web stranicu adria-brela.com, može se zatražiti od vas da pružite određene osobne podatke kao što su ime, adresa e-pošte, broj telefona i slično. Ovi podaci se prikupljaju radi pružanja usluga, obrade upita i za potrebe marketinških aktivnosti, ako ste dali svoj pristanak za primanje marketinških obavijesti.

Adria Brela će koristiti vaše osobne podatke samo u svrhe za koje su prikupljeni i u skladu s vašim pristankom. Vaši podaci mogu se koristiti za slanje informacija o proizvodima, uslugama, posebnim ponudama, promotivnim aktivnostima i slično. U svakom trenutku imate pravo povući svoj pristanak za primanje marketinških obavijesti putem kontakt informacija navedenih na web stranici adria-brela.com.

Vaši osobni podaci mogu se dijeliti s određenim trećim stranama kao što su pružatelji usluga koji sudjeluju u pružanju usluga adria-brela.com, kao što su procesori plaćanja, davatelji usluga dostave, marketinški partneri itd. Adria Brela će poduzeti sve potrebne mjere kako bi osigurala da treće strane čuvaju vaše osobne podatke na siguran način i koriste ih samo u skladu s propisanim svrhama.

Adria Brela primjenjuje odgovarajuće tehničke, organizacijske i sigurnosne mjere kako bi zaštitila vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, zloupotrebe ili otkrivanja. Međutim, treba napomenuti da nijedan sustav prijenosa ili pohrane podataka nije potpuno siguran i Adria Brela ne može jamčiti apsolutnu sigurnost vaših podataka.

Imate određena prava u vezi s vašim osobnim podacima. Imate pravo zatražiti pristup, ispravak, brisanje ili ograničenje obrade vaših osobnih podataka. Također imate pravo uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka ili zatražiti prijenos podataka drugom voditelju obrade. Za ostvarivanje ovih prava možete se obratiti Adria Brela putem kontaktnih informacija dostupnih na web stranici adria-brela.com.

Adria Brela će čuvati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe za koje su prikupljeni ili u skladu s primjenjivim zakonima i propisima o zadržavanju podataka.

Važno je napomenuti da je Adria Brela odgovorna za obradu vaših osobnih podataka koje prikuplja putem svoje web stranice adria-brela.com. Ako imate pitanja ili žalbe u vezi s prikupljanjem i obradom vaših osobnih podataka, možete se obratiti Adria Brela putem kontaktnih informacija dostupnih na web stranici.

Ova politika privatnosti može se povremeno mijenjati kako bi se odražavale promjene u zakonodavstvu ili načinu na koji Adria Brela obrađuje vaše osobne podatke. Stoga se preporučuje da redovito pregledavate ovu politiku privatnosti kako biste bili informirani o bilo kakvim promjenama.